Tuesday, February 21, 2017

Dapatkan Sample PERCUMA LipIce Sheer Color Sekarang!

Hi! Siapa suka benda free angkat tangan! 🙋
Kebanyakan orang mesti suka benda free nih. Orang kata, rezeki jangan ditolak.

Aku baru ja receive aku punya FREE sample LipIce Sheer Color tadi. Korg nak jugak tak? Rasanya semua orang tahu product bibir LipIce ni. Punyalah femes serius wa cakap. Kepada yang perempuan tu, mesti ada lipbalm utk lindungi bibir kita daripada merekah dan kekal lembab. Lelaki pun kena pakai lipbalm tau, untuk lindungi bibir supaya tak kering. Tapikan, FREE sample ni LipIce Sheer Colour, so kalau pakai bibir akan jadi pink gitu. Kalau lelaki nak fe-feeling Oppa boleh lah pakai haha. Ataupun boleh bagi kat adik, kakak, mak, atau someone special hihihi.

Siap dapat Voucher RM1.50 off untuk pembelian LipSheer Color ni nanti. Yayy!

Cuteeeeeeeee sangat packaging dia. Kecik but understandable lah benda free kan haha. Syukur.

Sekarang ni aku nak share dengan korg cara-cara untuk dapatkan sample PERCUMA LipIce Sheer Color.

First korang pergi ke laman web rasmi LipIce Malaysia (boleh click sini terus). Pastu korg click dekat bahagian tab yang bertulis 'Free Sample'.


Pastu korang just kena isi form yang diberi dan settle! Nanti dorg akan terus pos sample PERCUMA LipIce Sheer Color kat alamat yg diberi. Senangkan? So rugi oh kalau tak redeem free sample. Tunggu apa lagi? Korg kena isi tau!

p/s: Aku tak dibayar atau disponsor untuk entri ini. Just nak share jew. Benda baik harus dikongsi kan? Hiks!

xoxo,
Ira